Overlegplatform Campus Sleidinge

Voorstelling

Vier keer per jaar is er een bijeenkomst van mensen die in de buurt wonen van PC Sleidinge en een vertegenwoordiging uit het centrum zelf. Er is telkens een afvaardiging van de gemeente en van de politie waarnemend aanwezig.
Tijdens deze bijeenkomsten wordt overleg gepleegd over thema’s met gemeenschappelijk belang.
Naast overleg worden ook gezamenlijk projecten opgestart.

Thema’s / projecten

Thema’s die aan bod komen zijn bvb. de evaluatie van de meldingen t.a.v. het meldpunt, informatie over de werking van PC Sleidinge, zorg voor de buurt en zorg voor patiënten, … Reeds gerealiseerde gezamenlijke acties zijn o.a. zwerfvuilophaling, informatie avonden over de psychiatrie, jaarlijks de organisatie van het 11 juli feest …

Meldpunt PC Sleidinge : 09 / 358.04.11

Het meldpunt is een permanent bereikbaar aanspreekpunt waar personen, zowel intern als extern aan het ziekenhuis, terecht kunnen voor meldingen en eventuele klachten t.a.v. het ziekenhuis. Wie een melding wil doen kan dit via telefoonnummer 09 / 358.04.11. Voor een vlotte doorverbinding gelieve aan te melden met “ melding voor het meldpunt “.

Agenda

Iedereen die in de buurt woont kan in het overleg deelnemen. De bijeenkomsten hebben plaats telkens om 20:00 in PC Sleidinge.
Contactpersoon is Peter Dierinck.

Volgende bijeenkomst

maandag 11 april 2016 om 20:00